Baiskeli Race

Een mooie klassieke racefiets met een stalen frame  uitgerust met een mooie klassieke onderdelengroep maar wel geheel volgens wens gemaakt, dat is Baiskeli Race. In de kleur en configuratie zoals jij wilt, onderstaande in de mooie Olijfgrijze kleur, een mooie combinatie met de zwarte accenten van de velgen het zadel en de kabels.


Velg detailBaiskeli racefietsTrapas detail

Bij racefietsen is het zeer belangrijk dat je goed op je fiets zit. De juiste framehoogte is cruciaal, evenals correcte zadelstand, lengte en hoogte stuurpen, stuurbreedte om maar een aantal zaken te noemen. Bij Baiskeli bepalen we samen hoe jou nieuwe fiets eruit komt te zien en met welke onderdelen deze wordt afgemonteerd. Wil je een modern zadel, of toch een klassieker als een origineel Brooks zadel of bijvoorbeeld een mooi San Marco Rolls zadel.

Bij de Baiskeli Race kun je voor de afmontage niet voor bijvoorbeeld een Shimano 12 speed groep kiezen. De klassieke stalen frames laten montage hiervan niet toe. Voor de rest ben je vrij, 5, 6, 7, 8, 9 speed, Shimano Golden Arrow, Shimano Arabesque om er maar een paar te noemen, veel is mogelijk.

© Baiskeli 2024