Kwaliteit heeft een nieuwe naam: Baiskeli!

Handgemaakte fietsen voor een betaalbare prijs. Bij ons geen duur dealernetwerk maar direct verkocht aan jou.Ons verhaal

De filosofie achter Baiskeli

Baiskeli is ontstaan na een lange zoektocht naar de perfecte fiets voor dagelijks gebruik. Bij de fietsen op internet is vaak de kwaliteit matig, in de winkel is de fiets maar beperkt aan je wensen aan te passen, en bovendien erg prijzig.

De filosofie om in het leven je eigen keuzes te maken geldt niet alleen voor alle dagelijkse dingen maar ook voor je eigen fiets.

Niet een stadsfiets kant en klaar uit de fabriek maar een gepersonaliseerde fiets, een Baiskeli.

Uitgevoerd in mooie retro kleuren en minimalistisch qua opbouw als basis, kies je verder uit alle opties om je fiets een eigen unieke uitstraling te geven, bijvoorbeeld lederen handvatten, lederen zadel, verlichting, kettingkast, spatborden, om maar een aantal mogelijkheden te noemen.

Baiskeli gaat over vrijheid van keuzes, om je fiets zo te ontwerpen zoals je zelf wilt. Het gaat om de keuzes die je maakt, jou keuzes. Bovendien gaat het om plezier in fietsen tijdens je dagelijkse ritjes.

Onze belofte

Kwaliteit staat bij Baiskeli op de eerste plaats. Alle fietsen worden handgebouwd in Zwolle. Voor alle gebruikte opties en componenten geldt: kwaliteit is het uitgangspunt, of het nu om de keuze van de wielen of banden gaat of om de gebuikte handvatten of trappers.

Bovendien moeten de gebruikte onderdelen de “look and feel” van onze fietsen respecteren. Met onze kwaliteit kunnen wij elke vergelijking met een fiets uit dezelfde categorie weerstaan.


Volledig naar wens gemaakt

2 jaar garantie op je fiets

Handgebouwd in Zwolle


Volg ons

Volg Baiskeli op Instagram en sluit je aan bij het ontstaan van een gloednieuw, innovatief fietsmerk. Sluit je aan bij de nieuwe manier van fietsen. We kijken er naar uit om je te begroeten.

Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten! We zijn te bereiken op info@baiskeli.nl, of je kunt ons bellen op 06 1822 5063.

© Baiskeli 2024